В началото на седмицата стана ясно, че Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън

...
В началото на седмицата стана ясно, че Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм показа дъщеря си

В началото на седмицата стана ясно, че Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм отново са станали родители.

По информация на The Daily Mail, 34-годишният модел е родила на 2 февруари. Изданието заяви, че Уайтли и Стейтъм имат момиченце, което се е родило в болница в Лондон. Тогава щастливите родители не споделиха повече детайлности към раждането на втората им рожба.

Броени дни по-късно обаче щастливата майка реши да се похвали с почитателите си в Instagram, като сподели първата фотография на новороденото си момиченце. Е, видяхме единствено дребната ѝ ръчичка, само че и това е нещо. Не сме сюрпризирани, че фотографията не ни демонстрира по какъв начин в действителност наподобява щерка им, тъй като това е честа процедура на множеството известни персони.

А и Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм не са от звездите, които обичат да разкриват прекомерно доста детайлности от персоналния си живот.

Може да не видяхме лицето на бебето, само че за сметка на това научихме, че малката се споделя Исабела Джеймс Стейтъм и в действителност се е родила на 2 февруари 2022 година

По всичко проличава, че Роузи и Исабела са добре, което е най-важното. Моделът и 54-годишният артист са дружно от 2010 година, а се сгодиха 2016 година Първото им дете - Джак Оскар Стейтъм, е към този момент на четири години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР